Aşk Bitti Fotoğraflar Silindi

Oyuncu Rıza Kocaoğlu (43) geçen martta kalbini kaptırdığı meslektaşı Selin Işık’ı (35) ağustosta annesi ile tanıştırmıştı. Evliliğe dair sorulara da “Olacak inşallah” yanıtını vermişti. Ama ilişki bitti, fotoğraflar sosyal medyadan silindi. Rıza önceki akşam katıldığı partide 2017’de ayrıldığı eski aşkı Eylül Su Sapan ve meslektaşı Yağız Can Konyalı ile eğlendi.
Aşk Bitti Fotoğraflar Silindi
Aşk Bitti Fotoğraflar Silindi 

Oğlana Öpücük 

Beşiktaş’ın İspanyol stoperi Francisco Montero’nun eşi Marta Bermudez, Kasım 2020’de kızları Antonella’yı dünyaya getirmişti. Çiftin ikinci kez anne-baba olmaya hazırlandığını daha önce yazmıştım. Montero, Süper Lig’e verilen aradan istifade ailesiyle tatile çıktı. Antalya Belek’te 5 yıldızlı bir otelde kalıyorlar. Siyah Beyazlı futbolcu, 29 haftalık hamile olan ve erkek bebek bekleyen eşinin göbeğini havuzda öpücük yağmuruna tuttu.

Bomba Gibi Döndü 

Nesrin Cavadzade hafta sonu Marmaris’e gitmişti. İstanbul’a gelir gelmez Uraz Kaygılaroğlu’nun Soho House’da verdiği partiye katıldı, çok enerjik ve neşeliydi. Tatilden bomba gibi dönen Nesrin mavi elbisesi ile gecenin en şık kadınıydı.
kaynak: posta gazetesi

'Büyümeyi Öğreniyorum' 

Şarkıcı Zeynep Bastık, artık ayaklarının daha çok yere bastığını, farkındalığının arttığı bir dönemde olduğunu söyledi. Bastık "Farkındalığımın arşa değdiği bir sene geçirdiğimi düşünüyorum her anlamda. Büyümekle ilgili çok güzel şeyler öğreniyorum” dedi.
Magazin Analiz Ekip Analiz

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski