Haftalık Burç Yorumları

Karma Astrolog Kübra Denizci'den Haftalık Burç Yorumları

Astrolog Kübra denizci Haftalık burç yorumlarını yayınladı. Bir birinden ilginç burç yorumlarıyla sizi baş başa bırakıyorum.
Haftalık Burç Yorumları
Haftalık Burç Yorumları
Koç: Geçmişte yapmayı planladığınız bir proje, seyahat ya da görüşme ile ilgili bu hafta aniden bir gelişme yaşanabilir. İlk duyduğunuzda çekince ile yaklaşsanız da bu konuda adım atmak size fayda sağlayacak. Kardeşiniz ve babanız arasında kalabilirsiniz. Böyle bir durumda arabulucu görevini üstlenmeniz gerekecek. Yöneticileriniz diyaloglarınıza dikkat etmeniz gereken bir hafta olacak.
Boğa: Bu hafta vereceğiniz kararlar noktasında dikkatli olmalısınız. Devam eden Merkür retrosu size fazla düşünmeden hareket etme dürtüsü verebilir. Fakat özellikle kariyerinizle ilgili konuları detaylı düşünüp, adım atmanız size daha fazla fayda sağlayacak. Çevrenizdeki bazı kişilerin sizi gaza getirmesine izin vermemelisiniz. Bu süreçte güvenli limanda kalıp, mevcut durumu korumaya çalışmalısınız.
İkizler:  iş hayatınızla ilgili ani bir ayrılık yaşanabilir. Sizin işten ayrılabileceğiniz gibi aynı zamanda bir yöneticiniz, iş arkadaşınız da aniden işi bırakabilir. Bu durum mevcut düzeninizde bir kaos oluşmasına sebep olabilir. Ailenizde sizden yaşça büyük olan kişilerden bu hafta takdir alabilirsiniz. Yaptığınız bir iş görüşmesi olursa çok fazla talepkar olmak bu hafta tehlikeli olabilir.
Yengeç: Hukuki bir davanız varsa, bu hafta sizi mağdur edecek bir durumla karşılaşabilirsiniz. İftiralara, yalanlara, hayal kırıklıklarına açık bir enerji hakim olacak. Özellikle arkadaş gruplarınızdan bu konuda güvendiğiniz kişilerden beklediğiniz desteği göremeyebilirsiniz. Eğer bir atanma süreciniz varsa, sizin için oldukça duygu sal bir ayrılık olabilir. Bu hafta sevdiklerinize karşı duygusal hassasiyetiniz çok yüksek olacak
Aslan: Bir süredir çıkmazda hissettiğiniz bir konuyla ilgili bir ferahlama süreci yaşayabilirsiniz. Korkularınızla yüzleşmenizi sağlayacak olan bu durum aslında sıkıntılı bir sürecin ardından aydınlık günlerin geldiğini de size gösterecek. İş hayatınızla ilgili daha önceden planlanmış olan bir iş seyahatinde iptal durumu yaşanabilir. Bu hafta biraz belirsizlikler hakim olacak, planlar gerçekleşmeyebilir.
Başak: İlişkinizde yaşadığınız bir sorun sizi ayrılık kararı vermeye sürükleyebilir. Elinizden geleni yaptığınız halde, ilerleme sağlayamadığınızı farketmek sizi artık karamsarlığa ve vazgeçişe götürebilir. Fakat bu dönemde bir Merkür retrosu olduğunu ve verdiğiniz kararların çok da sağlıklı olmayacağını göz önünde bulundurmakta fayda var. Sağlık açısından da boğaz, bademcik, sırt bölgesine dikkat etmelisiniz.
Terazi:  İş ortamınızda sudan kaynaklı bir sorun yaşayabilirsiniz. Maddi hasara sebep olabilecek bu durum canınızı sıkabilir. İş arkadaşlarınızla aranızda yeterince adil çalışma şartlarına sahip olmadığınızı düşünmek sizi farklı arayışlara itebilir. Bu hafta annenizle ya da hayatınızdaki kadınlarla olan ilişkinizde daha özenli ve dikkatli olmalısınız. Kırgınlıklar yaşanabilir.
Akrep: Bu hafta bazı sağlık sorunlarıyla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Sizin ya da ailenizden birinin doktor kontrolleri, ameliyatı olabilir. Geçmişteki bir rahatsızlık yeniden tekrarlayabilir. Bu durumu ihmal etmemelisiniz. İlişkiler açısından ise sizin için şifalandırıcı bir süreç söz konusu, geçmişte yaşadıklarınızla ilgili bir iç hesaplaşma yaşayabilirsiniz. Maddi konuda babanızdan ya da dedenizden bir destek alabilirsiniz.
Yay: Aile içinde bir kayıp sonrasında miras davası devam ediyor olabilir. Bu hafta bu tarz konular için tehlikeli olacak. Kırgınlıklar, tehdit içerikli konuşmalar söz konusu olabilir. Dava süreci için de doğru bir zaman değildir. Aynı zamanda aileden bir kişinin taşınma durumu duygusal hassasiyet yaşatabilir. Bunun dışında bireysel hobiler, sanatsal çalışmalar, spor organizasyonları ile ilgilenen kişiler için destekleyici bir hafta olacak.
Oğlak: Kardeş, kuzen, komşu ilişkilerinde tartışmaya sebep olacak durumlar yaşanabilir. Özellikle parasal konularda fikir ayrılıkları yaşamak ipleri daha fazla gerebilir. Bu hafta kimseyle borç-alacak diyaloglarına girmemek faydalı olacaktır.  Daha önce yapılmış olan bir alım-satımla ilgili de geri dönüşler ya da farklı talepler olabilir. Parasal konularda ani dalgalanmaların olacağı bir hafta olacak.
Kova: Maddi açıdan bir kayıp yaşadıysanız bu hafta bir kısmını kurtarma şansınız olabilir. Sizden yaşça büyük bir kişiden bu konuda fikir alabilirsiniz. Bu hafta yapacağınız seyahatler sizi keyiflendirebilir. İş için yaptığınız bir seyahatte duygusal bir yakınlaşma da olabilir. Aile içinde konuşulan bir konuda fazla inatçı tavrınız aile büyüklerinizden tepki çekmenize sebep olabilir.
Balık: Zihinsel açıdan zorlayıcı bir hafta sizleri bekliyor. Kaygı, korku, karamsarlık duygularını çok yoğun hissedebilirsiniz. Sanki her şey üst üste geliyormuş hissiyatı çaresiz hissettirebilir. Fakat hafta ortasından sonra yapacağınız görüşmeler, alacağınız haberler aslında farklı çıkış noktalarınızın olduğunu size gösterecek. Sağlıkla ilgili bir konuda içiniz rahatlayabilir, hasta bir yakınınız varsa iyileşebilir.
Karma Astrolog Kübra DENİZCİ

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski