Kale Gündem Magazin Takip Ediyorum!

Kale Gündem gazetesini takip ederek, Malatya/Kale ilçesi hakkında bütün güncel haberlerden anında haberdar olabilir, İzollu`nun tarihi hakkında bilgi alabilirsiniz.

kale gündem gazetesi

Kale Haberleri bölümünden, sadece Kale Gündem haber sitesinden İzollu ile ilgili okuyabileceğiniz zengin bir içerik sizi bekliyor.

Asırlık Çınar bölümünde İzollu`da doğup büyümüş ve bütün hayatı orada geçmiş ninelerimiz ve dedelerimizin tecrübelerini okuyabilir ve onların gizlemlerinde İzollu hakkında eşsiz bir gezinti yapabilirsiniz.

Köy Tanıtımı başlığında Muhtarlar ile yapılan roortajları takip edebilir ve İzollu`nun bütün köyleri hakkında hiçbir yerde bulamayacağınız özgün içeriklere ulaşailirsiniz.

Dernekler bölümünde İzollu hayır severler tarafından kurulan, başta İstanbul olmak üzere Türkiye`nin bir çok yerinde yapılan güzel çalışmalar hakkında bilgi edinebilir ve dilerseniz katkıda bulunabilirsiniz.

Gündem başlığı altında verilen son dakika güncel haberleri takip ederek, uzakta olsanız bile İzollu`da olan her hangi bir konuda anında haber alabilirsiniz.

Siyaset bölümünde yer alan konuları takip ederek, Kale Gündem gazetesinin tarafsız bir bakış açısıyla, başta İzollu Belediyesi olmak üzere ilçede yapılan alt yapı çalışmalarını, kültürel ve sanatsal faaliyetleri takip edebilirsiniz.

Ekonomi başlığını takip eden okurlarımız, dünyada marka olmuş kayısı hakkında bütün detayları öğrenebilirsiniz. İzollu ilçesinin geçim kaynakları, mevsimsel ürünleri ve yörede yaşayanların günlük hayatları konusunda özgün bilgilere ulaşabilirsiniz.

Spor bölümünde ise Malatya Spor Kulübü`nün haftalık maç takvimini görebilir, Kale Gençlerbirliği takımının maç analizlerinin yer aldığı yorumları okuyabilirsiniz.

Eğitim başlığını takip ederek, yapılan deneme sınavlarını, İzollu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü`nün faaliyetlerini, Kale Kaymakamlığı`nın eğitim alanındaki projeleri hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Tarım bölümünde İzollu`da çiftçilik ve hayvancılık alanlarındaki son gelişmelerden haberdar olabilirsiniz. Kale gündem gazetesinin farkıyla İzollu`da yaşanan gğndelik hayat ile ilgili ilginizi çekecek hikayelere rastlayabilirsiniz.

Duyurular başlığı altında verilen resmi bilgileri takip ederek İzollu İlçesi`nde yapılan bütün resmi duyurular ile ilgili anlık bilgilere ulaşabilirsiniz. Vefat ilanları bölümünde ilanınızı verebilirsiniz.

Diğer bölümünde ise alt başlıkları da takip ederek yapılan röportajları okuyabilir, sağlık ile ilgili faydalı bilgileri öğrenebilir, İzollu`da gezebileceğiniz yerler ve görmek istediğiniz tarihi mekanlar hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski