Ukraynalı Ünlü Güzel Sığınaktan Paylaştı!

Dasha Astafieva
Rusya tarafından işgal altına alınan Ukrayna'da ünlü güzel Dasha Astafieva, sosyal medya hesabından sığınakta çekildiği kareyi paylaştı. Korkusu gözlerinden okunan model Dasha Astafieva, yaşadıklarını takipçileri ile paylaştı.

Ukraynalı ünlü model Dasha Astafieva, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Rusya tarafından işgal altında olan ülkesinde korku dolu anlar yaşayan Dasha Astafieva, başkent Kiev'deki son durumu anlattı.

Ünlü model, 500 bin takipçisi olan Instagram hesabından Ukraynalı askerleri ve onların cephedeki çabalarını destekleyen açıklamalar yaptı.

Dasha

Yaşadıkları zor günlerde ülkesini terk etmeyeceğini dile getiren Astafieva, köpekleriyle birlikte sığınıkta çekildiği bir kareyi paylaştı. Ünlü model, şu ifadeleri kullandı:

"Kelimeleri doğru seçip konuşmak mümkün değil. Bugün hepimiz aynı dili konuştuğunuz insanlardan yardım istiyoruz. Savaşçılar, savunucular! İnanıyoruz ve bekliyoruz. Hepimiz birlikte başaracağız. İradeniz, muazzam cesaretiniz ve gücünüz için teşekkür ederim"

Açıklamalarına devam eden ünlü model, "Her birimiz kalbimizdeki barışı düşünmeliyiz. Her saniye her evde korku hakim. Ailem ve ben Kiev'deyiz. Evde kalıyoruz ve herkese yardım etmeye çalışıyoruz" dedi.

                                                           kaynak: akşam 

 

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski