Putin'e 'Psikopat' Dedi, Ölü Bulundu!

Gretta Vedler

Putin'e 'psikopat' diyen model ölü bulundu

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e 'psikopat' diyen Rus model Gretta Vedler'in cansız bedeni, ormanlık bir alanda bavula konulmuş halde bulundu. Genç mankeni sevgilisinin öldürdüğü ortaya çıktı.

Rusya'nın batısındaki Lipetsk'te yaşayan 23 yaşındaki model Gretta Vedler, geçtiğimiz sene sosyal medya hesabından Devlet başkanı Vladimir Putin'i eleştirerek "O bir psikopat" ifadesini kullanmıştı. Genç model, bu paylaşımdan 1 ay sonra yani Ocak 2021'de ise birden bire ortadan kaybolmuştu. Ünlü modelden 1 yıldan daha uzun bir süre sonra kahreden bir haber geldi. Vedler'in ormanlık alanda bir bavulun içine sıkıştırılmış cansız bedeni bulundu.

Rus polisi, şüpheli olarak Gretta Vedler'in eski sevgilisi Dmitry Korovin'i gözaltına alıd. Korovin, para yüzünden tartıştıklarını belirterek genç modeli boğarak öldürdüğünü itiraf etti. Cani sevgili, yeni aldığı bir bavula Vedler'n cesedini koyduğunu ve daha sonra bavulu yanına alarak 3 gece otelde kaldığını söyledi. Korovin, bavulu sonra da ormanlık alana bıraktığını söyledi.

                                                        kaynak: gazete şok

 

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski