Kezzap Atılmasa Bergen Olmazdı!

bergen kezzap

Selçuk Ural açıklamaları ile gündem oldu: Kezzap atılmasa Bergen olmazdı

Hakan Ural'ın babası Selçuk Ural, Bergen'in hayatının film olması hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Selçuk Ural, "Acıları seviyoruz, yüzüne kezzap atılmasaydı ismi geçmezdi. Bu ülkede sanatçı olmayacaksın, gündem olacaksın. Benim de filmim yapılmayacak." dedi.

Geçtiğimiz gün bir alışveriş merkezinde objektiflere takılan Hakan Ural'ın babası Selçuk Ural, gazeteciler ile sohbet etti. Selçuk Ural, son dönemin en popüler yapımlarından olan Bergen filmiyle ilgili sert açıklamalarda bulundu.

Selçuk Ural, şunları söyledi: "Bergen'in bir tane şarkısını sorsam, söyleyebilir misiniz? Peki Barış Manço'nun, Cem Karaca'nın kaç şarkısını söylersiniz? Onların filmi yapılmadı. Türkiye'de şöhret, skandal üstüne kurulmuş. Bir Barış Manço'nun, bir Tanju Okan'ın filmi yapılmıyor! Bunlar yüzlerce şarkı üreten insanlar ama Bergen'in filmi yapılıyor. Bir Cem Karaca filmi yapın. Filozof bu insanlar.

Bergen'in yüzüne kezzap atılmasaydı ismi geçmezdi. Acıları seviyoruz. Bergen'in filmi yapıldı. Müslüm Gürses'in filmi yapıldı. Niye Barış ve diğerlerinin filmi yapılmadı? Bir tanesinin 10 tane albümü var, bir tanesinin 110 tane albümü var."

kaynak: akşam magazin

 

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski