2022'nin En Çok Konuşulan Kıyafetlerini İnceliyoruz!

2022 moda

2022'nin En Çok Konuşulan Kıyafetlerini Sizler İçin İnceliyoruz!

Her yılın modası gibi bu yıl ünlülerin en göz alıcı elbiselerini derledim. İsimleri görünce "Ah evet bunu gördüm ve inanılmaz bir moda!" diyenler olacaktır. Bazı isimler alay konusu olmuştur. Tabii ki gayet normal herkesin başına gelmiştir. O halde hemen inceleyelim.

Rihanna


rihanna

Tabii ki ilk başta ünlü şarkıcı Rihanna geliyor. Kıyafeti çok eleştiri aldı. "Hamile kadının bu kıyafeti giyince hiç üşümüyor mu?" diyenler çok fazla. Ancak herkes istediği hayatı yaşıyor. Ama ben şahsen kıyafeti abartı buluyorum.

Gülşen


gülşen

Ünlü şarkıcı Gülşen, gündemde en çok kıyafetleri ve davranışları ile popüler. Herkes özgür bu konuda. Diyecek başka bir konu yoktur. Fazla abartı diyebilirim. Siz nasıl buldunuz? Yorumlarda yazın.

Farah Zeynep Abdullah


Farah Zeynep Abdullah

Makyajıyla ve kıyafetleriyle fazla eleştiri aldı. Hatta fanları bile beğenmemişti. Oyuncuyu zaten çok beğeniyorum ve çok başarılı bir kadın. Ancak makyaj ve kıyafet hiç olmamış. Yine de zevkler tartışılır.

Bella Hadid


Bella Hadid

Bella iç çamaşırı ile gösterime çıkması, Türkiye'de fazla eleştiri aldı. Zaten kadın manken ve her ne değişik moda var ise, giydiriyorlar. Yani abartı mi? Evet. Ancak oranın manken ajansları bu tarz kıyafetleri uygun buluyorlar.

                                                                   kaynak: kızlar soruyor

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski